Waar in voorgaande jaren bands als Walls Of Jericho, Bane, Death Before Dishonor en Nasty zich waagden aan de Hell On Earth Tour. Is het dit maal de beurt aan niemand minder dan Unearrth, Shadows Fall, The Acacia Strain, War Of Ages en Pay No Respect om de promotie posters te vullen en vervolgens de verschillende podia onveilig te maken.

De Hell On Earth Tour is een tour waar in zich meerdere bands verenigen om gezamenlijk door Europa te reizen. De bands zullen zeventien shows spelen in negen verschillende landen. En natuurlijk zal de hel op aarde gaan los breken in Rotterdam. En welke plek is beter dan de Baroeg om deze chaos los te laten.

Op zondag 31 augustus zal de donkere bunker van de Baroeg huisvesting bieden voor de fans van deze metal(core) giganten. Het betreft een vroege show welke de deuren al opent rond de klok van 3 in de middag. Dit betekent ook dat men, na dat ze afgeslacht worden door de meedogenloze klanken van de bovenstaande bands, op tijd weer thuis kunnen zijn om zo weer de volgende dag “fris” op het werk te verschijnen. Dus geen excuus om hier niet bij te zijn.

Deel: