Armin van Buuren maakt deze week een groot aantal van zijn trouwe aanhang blij met de release van ‘A State Of Trance Yearmix 2004’. Na tien jaar is deze week het enige ontbrekende deel uit de jaarmixen compilatie collectie van Armin eindelijk op cd verschenen.

A State of Trance Yearmix biedt inmiddels al 10 jaar lang een fantastisch overzicht van de grootste Trance hits van het desbetreffende jaar, gebaseerd op de wereldwijde stemlijst van de A State of Trance radioshow (in Nederland te beluisteren op Radio 538).

Armin van Buuren over de yearmix: Sinds 2004 heb ik in mijn radioshow een yearmix met de grootste hits van dat jaar. Deze verschenen sinds 2005 op dubbel cd en sindsdien vragen veel mensen mij om het eerste deel uit 2004 die tot nu toe nooit op cd is verschenen. Deze is oorspronkelijk op 6 januari 2005 uitgezonden. Ik ben dan ook zeer blij dat nu 10 jaar het eerste deel eindelijk verkrijgbaar is als cd, download en stream!

DJ en producer Armin van Buuren, die in de toonaangevende DJ Mag Top 100 maar liefst vijf keer de #1 positie wist te behalen, is na meer dan 15 jaar niet meer weg te denken uit de internationale dance industrie.
De wereldwijde hit “This Is What It Feels Like” (feat. Trevor Guthrie), behaalde onlangs de Gouden Status in de Verenigde Staten. Het Spotify account van Armin telt inmiddels ruim 1 miljoen volgers.

Deel: