Op zaterdag 30 augustus komt de Amerikaanse comedian/muzikant Reggie Watts voor een eenmalig optreden naar Boom Chicago in Amsterdam. Reggie Watts, de internationaal gerenommeerde vocale kunstenaar-beatboxer-muzikant-komiek wilde maar op één plek spelen in Amsterdam en dat is bij Boom Chicago. Ook deze keer brengt hij zijn funky “disinformationist” show naar het podium van de Amerikaanse Amsterdamse comedians. Reggie heeft een unieke, must see stijl van ter plekke gemaakte tracks met looping pedalen, gecombineerd met zijn formidabele stem en ontzettend grappige teksten. LA Weekly noemt hem “het meest inventieve nieuwe talent van de afgelopen vijf jaar.”

Tijdens zijn optreden bij het Secret Policeman’s Ball, deelde Reggie onlangs het podium met John Stewart, Ben Stiller, Coldplay en Mumford and Sons. Zijn briljante optreden tijdens de prestigieuze TED-conferentie leverde hem een staande ovatie op. Reggie deed een reeks uitverkochte shows tijdens SXSW en Conan O’Brien koos Reggie zelf als zijn tour opener voor de volledig uitverkochte Noord-Amerikaanse tour waar Reggie het publiek met open mond van verbazing achterliet. Sindsdien deed hij tal van optredens tijdens de Conan O’Brien Show. Ook in Nederland speelde hij al briljante shows in de Melkweg, bij Boom Chicago en op Into The Great Wide Open.

Reggie verscheen bij Late Night With Jimmy Fallon, HBO’s The Yes Men Save The World, en Comedy Central’s Michael en Michael Have Issues. Tijdens LCD Soundsystem’s laatste NYC shows, trad Reggie op als speciale gast. Hij is verder te zien in de nieuwe documentaire “Shut Up And Play The Hits.” “Reggie Watts A Live in Central Park” was een recente hit op Comedy Central.

Deel: