Gisteren ging de nieuwe single van Jan Smit in première en dezelfde dag stond ‘Jij & Ik’ op nummer 1 in de iTunes top 100. De single is tevens de titel van het nieuwe album dat binnenkort gepresenteerd gaat worden. Jan Smit is inmiddels al zó ervaren in de vaderlandse popwereld dat hij als geen ander weet dat een nieuw album groots moet worden aangekondigd.

Omdat de release midden in de vakantieperiode gepland staat, ontstond zo het idee om deze dan maar met de fans op vakantie te vieren. Wie voor afgelopen woensdag het album reserveerde maakte kans op een reis naar Turkije. Maar liefst 50 geluksvogels vliegen samen met de zanger en zijn team naar Marmaris om daar getuige te zijn van de geboorte van het nieuwe album van Jan Smit

”Turkije is het meest populaire vakantieland onder de Nederlanders. Veel mensen zijn op vakantie, ik wilde wat speciaals doen voor de fans, dus waarom niet voor de presentatie naar Turkije? Door de fans mee te nemen creëer je een persoonlijke band met hen”, aldus Jan Smit.

Jij & Ik wordt op 21 augustus gepresenteerd.

Deel: