Jeroen van der Boom beleeft een geweldige zomer met veel optredens en een succesvolle release van zijn allernieuwste single ‘Verslaafd aan jouw liefde’. Het nummer is gebaseerd op ‘Esclavo de sus besos’ van de Spaanse zanger David Bisbal. Dat de Spaanse Bisbal en de Nederlandse Van der Boom nauwe banden hebben is algemeen bekend want Jeroens dikke nummer-1 hit ‘Jij bent zo’ is een cover van Bisbals ‘Silencio’.

Zeven jaar na dit grote succes hebben de heren nog steeds contact met elkaar en heeft Jeroen afgelopen vrijdag zelfs nog een concert van David in Spanje bijgewoond. De ontmoeting en het weerzien beviel Van der Boom en Bisbal zo goed, dat de mannen besloten hebben binnenkort samen een nieuw muzikaal project in Nederland op te pakken. Meer informatie hierover volgt op korte termijn!

Het resultaat van de allereerste samenwerking van Jeroen van der Boom en David Bisbal, ‘Jij bent zo’, was ongekend succesvol. ‘Jij bent zo’ heeft in 2007 wekenlang in de Nederlandse én Vaamse hitparades op nummer 1 gestaan. 1 Maart 2008 ontving Jeroen van der Boom een gouden plaat voor de single met meer dan 25.000 verkochte exemplaren. Vele succesvolle hitsingles, albums en optredens volgden. Tussendoor werd hij gevraagd voor De Toppers en presenteerde hij diverse programma’s bij RTL en SBS. De energieke single ‘Verslaafd aan jouw liefde’ is afgelopen weekend uitgekomen en wordt hopelijk opnieuw een groot succes!

David Bisbal is een muzikale grootheid in bijna alle Spaanstalige landen. Hij staat al jarenlang bovenaan de hitparades en al zijn concerten zijn binnen no time uitverkocht. In 2003 ontving hij een Latin Grammy Award. Jeroen en David stonden samen op het podium tijdens concerten in de HMH en De Melkweg. ‘Verslaafd aan jouw liefde’ is vanaf nu verkrijgbaar via de algemene verkoopkanalen, iTunes en YouTube!

Deel: