Op zaterdag 2 augustus kunnen muziekfans genieten van een wereldprimeur. Tiësto, die in 2008 genomineerd is voor een Grammy en één van de meest invloedrijke artiesten in de elektronische dance scene is, neemt de Dance Mega Mix playlist op Spotify over. Fans kunnen luisteren naar de muziekselectie van de legende door de immens populaire Dance Mega Mix te volgen op Spotify. De playlist heeft al ruim 285.000 volgers. Tiësto neemt op zaterdag 2 augustus vanaf 17.00 live de playlist over. Daarna zal zijn playlist voor 24 uur beschikbaar zijn.

Naar verwachting zal Tiësto een playlist samenstellen van ’s werelds grootste dancehits, met verschillende special guests die gedurende de show een bijdrage zullen leveren. Ook zal hij nummers ten gehore brengen van zijn laatste album A Town Called Paradise (Musical Freedom/Casablanca Records) dat ook beschikbaar is op Spotify, waaronder de exclusieve track Say Something”. Het album, dat op de tweede plaats van de iTunes Top Dance/Electronic Albums lijst binnenkwam, bevat ook de hits ‘Wasted’ (met Matthew Koma), ‘Red Lights’ en ‘Let’s Go’ (met Icona Pop).

Over zijn laatste album zei Tiësto het volgende: “Ik houd van alle nummers die op het album staan, maar één van mijn favorieten is ‘Echoes’ met Andreas Moe. Het is echt een mooi nummer en heel bijzonder. Het gaat over wanneer je aan iemand denkt en je nog steeds een echo in je hoofd hoort die helemaal tot aan je hart bonst. Ik vind dat de track heel origineel en krachtig is en een geweldige songtekst heeft.”

Tiësto blijft één van de grootste vernieuwers van zijn muziekgenre. Mixmag heeft hem bestempeld als “The Greatest DJ of All Time” en Rolling Stone als “#1” DJ. Zijn invloed blijft groeien, mede door samenwerkingen met artiesten zoals 7UP en AKG en zijn optredens op festivals over de hele wereld zoals Ultra Music Festival en Electric Daisy Carnival.

Deel: