Britse rapper/singer/songwriter Jamie T heeft na lange afwezigheid weer wat van zich laten horen, en wel door middel van een nieuwe single: ‘Don’t You Find’. Jamie’s laatste werk stamt uit 2009, namelijk zijn tweede album ‘Kings & Queens’, maar hij moest daarna een tijdje zijn mond houden vanwege een zware infectie aan zijn luchtwegen. Vorige week was het nieuwe nummer voor het eerst te horen op BBC Radio1 en de bijbehorende videoclip is nu ook beschikbaar.

De clip is gemaakt door Nederlandse filmmaker en (mode)fotograaf Joost Vandebrug en geeft de melancholie van het verrassend langzame nummer mooi weer. Na de premiére van de nieuwe track vertelt Jamie T op de ether: “De afgelopen jaren heb ik veel aan nieuwe songs gewerkt. Ik probeerde daarbij kracht uit langzame liedjes te halen in plaats van uptempo songs te maken waar ik m’n agressie in kwijt kon.”

Er komt dus een nieuw album aan (waarvan de releasedatum nog onbekend is) maar van een internationale tour is (nog) geen sprake.Vooralsnog staan er alleen een paar concerten in Engeland op het programma.

Deel: