David Bowie heeft door laten schemeren dat er in de nabije toekomst nieuw werk van de zanger zal verschijnen. Gisteravond werd er in de Londense 12 Bar een liefdadigheids evenement gehouden vanwege het feit dat Bowie 50 jaar in het vak zit. Gedurende dit evenement werd er een briefje – vermoedelijk van Bowie – aan het publiek voorgelezen.

“Deze stad is nog beter dan degene waar jullie vorig jaar waren, dus vergeet niet te dansen, dansen, dansen. Ga daarna even een minuutje zitten, brei iets, sta dan op en ren even rond. Doe het. Ik hou van jullie. Nieuw werk komt er binnenkort aan, David”. Een paar mensen vroegen zich openlijk af of het geen grap was, een vertegenwoordiger van de zanger bevestigde dat het briefje echt was.

Nu vraagt iedereen af wat hij met binnenkort bedoelde. Zijn meest recentelijke album, ‘The Next Day’, kwam uit na een 10 jaar durende pauze en kwam als een totale verrassing toen het werd aangekondigd op Bowie’s verjaardag om middernacht. Mocht met binnenkort Bowie’s volgende verjaardag bedoeld worden, dan zou er de komende maanden waarschijnlijk wel meer nieuws verschijnen.

Deel: