Iedereen zonder baard, snor, sik, bakkenbaarden of andere vorm van gezichtsbeharing niet getreurd: The Beards komen weer naar Nederland om hun “evangelie” te verkondigen! Immers, een scheermes is je reinste vorm van blasfemie en een voluptueuze baard het ultieme summum. De vier rockers worden door hun aanstekelijke combinatie van gortdroge humor met folk, rock, glam en pop al vanaf het prille begin vergeleken met The Darkness, Electric Six en Tenacious D.

Een meer dan terechte vergelijking met de gevestigde niche-genoten, want in eigen land zijn The Beards in dusdanig korte tijd zo populair geworden dat ze niet alleen alle zalen uitverkopen en support act zijn geweest van legendarische bands als Kiss, maar ook keer op keer genomineerd én beloond zijn met diverse awards.

Ook buiten “down under” weten The Beards inmiddels hordes mannen en vrouwen voor zich te winnen. Met twee bijzonder succesvolle wereldtours op zak, incl. de shows in Nederland waarbij het dak eraf ging in Amsterdam, Rotterdam en Tilburg, komen de mannen eind dit jaar terug met hun vuige rock ’n roll. Nu is het aan Nijmegen, Groningen en Utrecht om zich te laten bekeren tot “The Beard Revolution”!​

THE BEARDS – “The Beard Album – Launch Tour”

Dinsdag 2 december 2014
Doornroosje – Nijmegen
Entree: € 14,- (exclusief servicekosten)
De kaartverkoop is reeds gestart.

Woensdag 3 december 2014
VERA – Groningen
Entree: 14,- (excl. servicekosten)
De kaartverkoop is reeds gestart.

Zaterdag 6 december 2014
Tivoli De Helling – Utrecht
Entree: 14,- (excl. servicekosten)
De kaartverkoop is reeds gestart.

Deel: