De legendarische Australische hardrock band AC/DC hebben de opnames van hun nieuwe album afgerond. Dat zegt Brian Johnson in een interview met Classic Rock Magazine. De opnames vonden plaats in de Canadese hoofdstad Vancouver. De leden moesten het album opnemen zonder gitarist Malcolm Young. Hij trok zich in april noodgedwongen terug vanwege zijn slechte gezondheid.

Johnson vertelde in het interview dat het ook moeilijk was om dit album op te nemen zonder zijn vaste gitarist. Maar ondanks dat geeft hij wel aan tevreden te zijn met het eindresultaat. Als vervanger werkte Stevie Young aan de opnames mee. Hij is de neef van Malcolm en Angus Young.

De opvolger van het album ‘Black Ice’ uit 2008 zou eind dit jaar of begin volgend jaar moeten verschijnen. En het plan is om er dan ook een tournee aan te koppelen ter ere van hun 40 jarige jubileum als band. Brian Johnson heeft misschien al een idee over hoe ze de tournee zullen gaan plannen. “We bestaan veertig jaar. Dus ik denk dat we veertig optredens gaan doen om de fans te bedanken voor hun eeuwige trouw”. zei hij hierover.

Deel: