Het Eendracht Festival is het gratis Rotterdams showcase festival dat twee keer per jaar een podium biedt aan creatieve Rotterdammers die gezamenlijk de binnenstad levendiger willen maken. Aankomende editie is op donderdag 17 juli, waar meer dan 130 Rotterdamse muzikanten, kunstenaars, organisaties en ondernemers, verspreid over zo’n 15 festivallocaties op en rond het Eendrachtsplein laten zien hoeveel tofs Rotterdam te bieden heeft. En wij van Maxazine nodigen jou uit om ons te komen bezoeken!

Festivallocaties
Het Eendracht Festival vindt plaats op de volgende locaties: Rotown, Arminius, WORM (kelder), WORM (grote zaal), Boudewijn, Le Vagabond, Vibes, Bar3, Parket, Club Laxx, Zondebok en ’t ZwarteSchaap, House de la Paans, Hostel Downtown010 én op en rond het Eendrachtsplein.

Programma
Met wederom een groter programma dan voorgaande edities, vindt je bij elke locatie de tofste Rotterdamse artiesten. Uiteraard is er op het Eendrachtsplein weer een markt, zijn er pop-up optredens van De Nieuwe Lichting en is er dit keer ook toneel te bewonderen! Om je een goed beeld te geven van het hele festival, Hier is de programmering van ons eigen podium!:

Zondebok & ’t ZwarteSchaap, hosted by Maxazine
The Sidelines
Bambooka
Lunar Leshy & the Zamphire
The Morning Hour
Mayra Orchestra
The Black Veins
Mol
PONCK
Laura Palmer
Medicine Jet
Ruins
Yolalee

Deel: