TivoliVredenburg presenteert in samenwerking met PITCH een nieuw concept voor spannende en vernieuwende elektronische (live)muziek: CATCH. Op vrijdag 31 oktober biedt het gloednieuwe Utrechtse muziekpaleis ruimte aan meer dan twintig live-acts en dj’s, waarbij de PITCH-filosofie in een intiemere indoor variant gevangen wordt.

De aankondiging volgt kort na het PITCH festival dat afgelopen weekend plaatsvond op Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. Voor CATCH wijkt organisatie Mojo Concerts uit naar TivoliVredenburg in Utrecht, waar de zalen Ronda, Pandora, Cloud Nine en omliggende ruimtes in het teken staan van elektronische (live)muziek. Met ruimte voor ongeveer 3500 bezoekers, gaat de programmering van CATCH de diepte in en is gericht op opkomende en vernieuwende live-acts en dj’s die zich meer in de underground bevinden.

TivoliVredenburg
Na 30 jaar heeft Tivoli definitief afscheid genomen van de Oudegracht en intrek genomen in het nieuwe TivoliVredenburg, pal naast het station van Utrecht. In TivoliVredenburg wordt ingezet op verdere verbreding en verdieping van het elektronica- en nachtprogramma. Met unieke zalen en state-of-the-art geluid en licht zijn hier alle middelen voor. Afgelopen maanden vonden er diverse try-outs plaats en hebben onder andere Flying Lotus, 2manydjs, The Gaslamp Killer, Chris Liebing, Nina Kraviz en Boddika al op het programma gestaan.

De volledige line-up van CATCH wordt in augustus bekend gemaakt, de voorverkoop start dan ook.

Deel: