Gitaarlegende Joe Bonamassa is voor zijn Keeping the Blues Alive At Sea’s Soundcheck Stage op zoek naar talent. In samenwerking met zijn eigen Keeping the Blues Alive Foundation and Sixthman zoekt hij 5 getalendeerde, nog niet ontdekte artiesten om hem en bluesgiganten John Hiatt, Robben Ford, Robert Randolph and the Family Band, en meer om hen te vergezellen. De act die de finale haalt krijgt twee cabins aan boord van de Norwegian Pearl, $1,000, en mag dan twee keer een 45-60 minuten durend optreden geven voor zo’n duizend nieuwe fans gedurende de 4-daagse muziek cruise.

Het ontdekken van onbekende en onafhankelijke artiesten is iets dat Bonamassa altijd al heeft gedaan. Zijn samenwerkingsverband met Guitar Center’s King of the Blues en de Blues Masters wedstrijden bieden onbekende bluesgitaristen de kans om onder zijn mentorschap zich in de kijker te spelen.

“Keeping the Blues Alive at Sea” is a 4-daags muziekfestival aan boord van de prachtige Norwegian Pearl, met Bonamassa en andere blues-rock muzikanten waaronder John Hiatt, Robben Ford, Robert Randolph and the Family Band, Ana Popovic, Joanne Shaw Taylor, en meer. De cruise vind plaats van 17 t/m 21 februari 2015 van Miami to Key West, Florida en Nassau, Bahamas.

Deel: