Op zaterdag 23 augustus aanstaande staat alweer de zesde editie van Paperclip Festival op de agenda. Door middel van het leggen van een puzzel werd afgelopen week online het thema ‘Game On’ onthuld. In de daaropvolgende dagen werden de artiesten bekend gemaakt en sinds vorige week zijn ook de ‘Angry Bird’ tickets te verkrijgen.

Game On
Paperclip staat bekend om het jaarlijks wisselende, creatieve thema wat een belangrijk onderdeel is van de open en gemoedelijke sfeer op het festival. Dit jaar duikt de stichting in de wereld van de games. Van de namen van de verschillende area’s tot de aankleding van de podia en van de online trailers tot de ludieke acties, het festival wordt overgoten met een sausje van games. Van ganzenbord tot Super Mario, van glijbaan tot Miljoenenjacht, gespeeld zal er worden! Paperclip Festival 2014 wordt een speeltuin voor grote mensen.

Artiesten
Maar liefst 35 artiesten verspreidt over vier area’s staan op het affiche. Paperclip Festival is al jaren enigszins afwijkend in de line up. Er is namelijk geen sprake van een grote verzameling aan bekende artiesten, juist de combinatie van lokale artiesten, huisdj’s en enkele landelijk bekende namen, is een van de onderscheidende elementen van het festival. Goede muziek gebracht door goede DJ’s! D-wayne, Puresang, Rob & MC Joe, DJ Francois, Puinhoop Kollektiv en Ferreck Dawn zijn dit jaar geboekt als publiekstrekkers. Ferreck Dawn is geboren in Veldhoven en staat op dit moment aan de vooravond van zijn internationale doorbraak. Hij siert het affiche al sinds de allereerste editie van het festival en het zou erg bijzonder zijn als hij dit jaar zijn doorbraak zou maken!

Ook het vermelden waard is het feit dat AddyHaddy dit jaar zijn eigen area krijgt. In een kleine minidisco kan hij helemaal los gaan qua programmering en muzikaliteit, in de ‘Party & Zo’ area gaat gefeest worden! De namen van de andere area’s zijn Playground (house, mainstage), Arcade (90’s & classics) en Rubiks Cube (deephouse & techno). De volledige line-up is te vinden op de website van de stichting.

Kaarten
Een nieuw thema, een gevarieerde line-up, betaalbare entreeprijzen, de ludieke uitingen en uiteraard de vertrouwde, unieke Paperclip sfeer zijn de ideale ingrediënten voor de zesde editie van Paperclip Festival!

Deel: