Paaspop en Pinkpop zijn achter de rug en dat betekent: Het festivalseizoen is in volle gang! Met leuke festivals als Dour, Zwarte Cross, Geuzenpop, Festyland, Lowlands en het Eendracht Festival in het vooruitzicht, wordt 2014 weer een fantastisch festivalseizoen! Wij zijn er helemaal klaar voor en we hopen jij ook! Wij hebben onze tickets inmiddels in de pocket en onze tassen staan inmiddels klaar. Natuurlijk gevuld met een volle tas met nieuwe shirts en stevige schoenen. En omdat we niet al te veel tijd hebben en graag online shoppen, gingen we even langs bij Zalando, omdat we graag op één plek alles bij elkaar shoppen.

Aangezien festival in Nederland vaak modder betekent, gaan wij altijd voor halfhoog; Wat steviger, zodat onze enkels niet omslaan, maar ook fijn als je in de modder of waterplas stapt, dat je sokken niet direct drijfnat zijn. Wij kochten in ieder geval een paar veterlaarsjes van Levi’s, toch een van onze favoriete merken. Natuurlijk twee jeans (onze voorkeur gaat altijd uit naar iets losser, een ‘Levi’s 527 bootcut’ voor de kenners) om even af te wisselen, en een stapeltje shirts. Naast wat basic shirts uit de sale kunnen jullie ons dit jaar herkennen aan shirtjes van Ché Guevara en The Ace of Spades! Oh, en natuurlijk een goud-spiegelende zonnebril, want we willen natuurlijk niet dat jullie zien waar onze ogen de hele dag naar kijken 😉

Onze festivalzomer zal geweldig worden, we hebben onze gehele outfit klaar (en door de service van de Zalandoman was alles op tijd aanwezig!), die langs onze tent, voorraad drank en oordoppen klaarligt en we zijn er helemaal klaar voor! Let the fun begin!

collage

Foto boven artikel (c) Natasja Noyons, archief Maxazine.nl

Fotocollage samengesteld via Zalando.nl

Deel: