The Rolling Stones zijn donderdag vlak voor 21.00 uur geland op Maastricht Aachen Airport. De band staat zaterdag geprogrameerd op Pinkpop. Ongeveer 100 fans stonden op het Limburgse vliegveld te wachten om een glimp op te vangen van de oude rockers. Ook stonden er tientallen spotters langs de baan om het vliegtuig met de bekende rode tong op de gevoelige plaat te krijgen. De setlist van de Stones is door de fans te beïnvloeden door een top 3 kenbaar te maken via de website van Pinkpop. Naast de voorgestelde lijst is er ook ruimte om vrije suggesties te plaatsen. Het management van de band heeft te kennen gegeven dat de artiesten zelf alle verzoeken doornemen en aan de hand van deze lijst de setlist gaan bepalen. Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood en Charlie Watts zijn de afsluiter van de Pinkpop zaterdag.

Deel: