Trijntje, Edsilia, Berget, Glennis en Candy staan op 14 februari 2015 opnieuw in de Ziggo Dome als de Ladies of Soul. Na het overweldigende succes van de Ladies of Soul in de Ziggo Dome, kunnen de dames niet wachten om de show van 2015 vorm te geven. Het belooft weer een weergaloze pop-soulshow te worden met swingende uptempo nummers, solo’s en duetten waar eigen repertoire van de Ladies worden afgewisseld met beroemde pop- en soulklassiekers. Deze boodschap verspreiden de dames vandaag persoonlijk met een speciaal voor dit doeleinde gemaakte clip.

Trijntje Oosterhuis: “Wij ladies hebben ontzettend veel zin om het publiek in 2015 weer een spetterende show van muzikaal hoog niveau te brengen. De eerste ‘Ladies meetings’ zijn al geweest en we zitten boordevol inspiratie. Het wordt echt Soul to the Max. Vorig jaar was een overdonderend succes, maar we gaan nu nog even een tandje hoger met frisse, nieuwe ideeën qua repertoire, showelementen en gastartiesten.”

Trijntje, Edsilia, Berget, Glennis en Candy zijn met recht Ladies of Soul te noemen. Deze gerenommeerde artiesten behoren ieder tot de top van hun vakgebied. Hun indrukwekkende carrières en zangkwaliteiten maken hen gerespecteerde dames in de Nederlandse muziekindustrie. Met ‘Soul’ wordt niet alleen verwezen naar de voorliefde van de dames voor soul muziek, maar ook hoe zij ieder met hart en ziel op de bühne staan en ongekunsteld hun muzikaliteit tentoonspreiden. Ieder voor zich zorgen zij keer op keer al voor spetterende optredens. Dat zij hun krachten bundelden voor de Ladies of Soul zorgde in 2014 voor twee uitverkochte shows in de Ziggo Dome met een uitzinnig publiek en unaniem lovende recensies.

Deel: