Tijdens Cultfest, het driedaagse belevingsfestival dat in het pinksterweekend van 6, 7 en 8 Juni 2014 plaatsvindt, krijgen muzikanten de kans om één gratis geluidsopname te maken bij de jongste opnamestudio van Utrecht en deelnemer: Playground Studio. De gezamenlijke opnames worden na afloop als een compilatie-album aangeboden via Bandcamp.

Opnames bij Playground Studio
Een uniek programma-onderdeel van Cultfest 2014 is de live opname sessie in de studio van Playground. Verschillende muzikanten, bands, dichters en anders creatieve geesten die met audio werken, zijn uitgenodigd om tijdens het weekend een track op te nemen. Bijzonder aan het project is de mogelijkheid voor bezoekers om in zeer beperkte aantallen bij deze opnames aanwezig te zijn. Het eindresultaat wordt op Bandcamp, een online muziekwinkel en een platform voor promotie voor artiesten, aangeboden aan iedereen die Cultfest bezocht heeft en geïnteresseerden in vernieuwende muzikale ontwikkelingen.

1 juni opening Playground Studio
Op 1 juni opent een groep Utrechtse muziekliefhebbers en professionals de Playground Studio. Een muzikale kweekvijver waar je als muzikant lid van kan worden. Het lidmaatschap biedt toegang tot de opnamestudio, de mogelijkheid gebruik te maken van ons crowdfunding platform, het uitgebreide netwerk van de oprichters en betrokkenen, seminars, jamsessies of vergaderen/chillen in de bar. Met een gezonde dosis eigen inzet, en alle mogelijkheden bij de Playground, vooruitgang in je muzikale carriére. Wij zetten ons professionele netwerk in voor onze leden, en vragen de leden om hetzelfde te doen.

Datum: zondag 1 juni
Aanvang: 15:00
Opening: 16:00
16:30 – 18:30: acts
Toegang gratis

Deel: