Op woensdag 28 mei staat in Cultuurcentrum Cool in Heerhugowaard een eenmalig concert van Rob Mostert & Hammond Friends gepland. Voor deze speciale versie van zijn huidige theatershow ‘Go Big Or Go Home’ heeft Rob Mostert zijn Hammondvrienden Sven (Hammond) Figee en Carlo de Wijs uitgenodigd. Onder strakke begeleiding van de Rob Mostert Hammond Group verandert het theater in een strijdtoneel waar de ultieme Hammondbattle wordt uitgevochten – een unieke strijd die alleen maar winnaars kent.

Rob Mostert is een van de toonaangevende Hammondspelers van Nederland. Onder het motto ‘A bigger band, a bigger sound’ versterkte hij zijn traditionele Hammondjazz trio + zang met een groovy blazers sectie en noemde zijn nieuwe album en ook de nieuwe theatershow ‘Go Big Or Go Home’. De nu 7-koppige Rob Mostert Hammond Group combineert de traditionele jazz roots met een opwindende mix van soul en sexy funk.

Met zijn virtuose solo’s en weergaloos voetenwerk op de machtige Hammond blijft Rob Mostert respect afdwingen. Daarnaast is weer een speciale rol weggelegd voor zangeres Charlotte Coppola. Samen met bandleden John F. Klaver (gitaar) en Chris ‘Buckshot’ Strik (drums) en de strakke blazerspartijen van Efraim Trujillo (sax), Michael Rðrby (trombone) en Michael Simon (trompet) maakt de Rob Mostert Hammond Group de titel Go Big Or Go Home meer dan waar!

Deel: