Als Black Sabbath op 4 juli tijdens het in Londen gehouden Summer Time Festival in Hyde Park het podium bestijgt, zou dit zomaar de allerlaatste keer kunnen zijn dat de fans hun helden live aan het werk kunnen zien. Tony Iommi liet onlangs tijdens een interview weten dat er geen nieuwe plannen zijn voor de band en dat zijn lichaam het niet aankan om weer een uitgebreide tournee te doorstaan.

“Het zou Black Sabbath’s laatste show ooit kunnen zijn, niet dat ik dat wil, maar er zijn geen plannen na het Summer Time Festival in Hyde Park, dus het zou zomaar het einde kunnen zijn”. Tommi onderging diverse behandelingen tegen lymfklierkanker, in juli, als de huidige tournee is afgelopen, moet hij weer naar de specialisten om te kijken of de lymfklierkanker weg is of dat hij wederom behandelingen nodig heeft.

Black Sabbath is de headliner van de openingsavond van het Summer Time Festival, ook Soundgarden, Faith No More, Motorhead en Soulfly treden die avond op. Ook The Libertines (5 juli), McBusted (6 juli), Neil Young and Crazy Horse (12 juli) en Tom Jones (13 juli) fungeren als headliners voor het Summer Time Festival.

Deel: