Het familiefestival De Avond van Andijk komt met een line-up met voor ieder wat wils. Nielson, B-Brave en Zer00’s Heroes zullen op vrijdagavond 11 juli naar het Noord-Hollandse Andijk komen. Daarnaast zullen optredens plaats vinden van regionale DJ’s en (gelegenheids)bands, namelijk: DJ Rummidub & MC Durk, Joost Lakeman & MC Durk en DJ Bruce Keizer, popkoor Cantabilé en de band Local Michael Jackson. De laatste act brengt een eigen versie van grote hits van Michael Jackson en The Jackson 5 ten gehore.

Deze editie vindt voor het eerst Next Generation Live plaats, kinderen uit de regio met muzikaal talent zullen met verschillende bands een optreden verzorgen.

De Avond van Andijk richt zich zowel op kinderen, jongeren als volwassenen en vindt dit jaar voor de 9e keer plaats. Het festival telt 2 tenten en podia en programmeert naast muziek verschillende activiteiten voor de diverse doelgroepen. De dag na de Avond van Andijk vindt op het terrein het Dijkpop Festival plaats, een succesvol muziekfestival met een zeer gevarieerde line-up. Er bestaan mogelijkheden om op een nabij gelegen camping te overnachten.

Foto (c) Kritsel van Hooff

Deel: