Tijdens de Revolver Golden Gods Awards werden de kijkers en aanwezigen verrast met een niet aangekondigde show opening door Slayer met een set waarbij ze hun nieuwe single ‘Implode’ speelden. Dat was voor de fans al fantastisch, nog mooier is het dat de band de single vanaf vandaag gratis beschikbaar stelt ter download! De single is geproduceerd door Terry Date en Greg Fidelman in de Hensen Studios te Los Angeles.

Gelijk met het gratis beschikbaar stellen van de single heeft de band bekend gemaakt dat ze samenwerking met American Recordings en producer Rick Rubin hebben beëindigd. “Rick heeft een grote rol gespeeld in onze carriére, we hebben een aantal goede albums met hem gemaakt”, vertelde Slayer’s zanger/bassist Tom Araya. “Maar vandaag is een nieuwe dag, platenmaatschappijen spelen niet meer zo’n grote rol als voorheen, en het idee dat we helemaal op onszelf gaan is super. Het direct contact zoeken met onze fans; Nuclear Blast is er klaar voor om deze uitdaging met ons aan te gaan”.

Dit houdt in dat alle toekomstige albums, inclusief het aanstaande album via Nuclear Blast uitgebracht zal gaan worden. Dus…. waar wacht je nog op? Download jouw gratis kopie van Slayer’s nieuwe single ‘Implode’ hier!

Foto (c) Hans Kreutser/Maxazine

Deel: