Fedde Le Grand sloot zaterdag de mainstage van Daydream Festival knallend af, vlak voordat de spectaculaire eindshow ingezet werd voor de 32.000 bezoekers, die zich op zaterdag verzamelde op het buitenpodium. Het gigantische vuurwerk zorgde ervoor dat de bezoekers van het tweedaagse Daydream Festival uit hun dagdroom konden ontwaken en met prachtige herinneringen terug kunnen kijken op een geslaagde vijfde editie, aldus organisator Par-T.

Na een perfecte ‘Daydream Friday’ kwam het feest zaterdag direct op gang doordat de zon zich al vroeg liet zien op het eerste festival van het festivalseizoen. Hierdoor waren vele Daydreamers al vroeg aan het genieten van de ontdekkingstocht over het nieuw, prachtig gedecoreerde festivalterrein, waar al maanden lang voorbereidingen getroffen worden. De Mainstage – het buitenpodium – was voor vele direct de favoriete area om de dagdroom te starten en te genieten van de eerste beats in het heerlijke zonnetje.

Daydream vrijdag
Met 8.000 bezoekers op vrijdag bezorgde Yellow Claw het hoogtepunt op vrijdag. De enorme tent kon niet groot genoeg zijn en iedereen genoot volop van de energie die de mannen vanaf het podium gaven. De Hardstyle blast die in de Baddream tot leven kwam, door onder andere Ran-D en Digital Punk, zorgde ervoor dat de harderstijl liefhebber op hun weken bediend werd. De 3500 campingasten konden het feest op de camping nog voortzetten in The Dreamcatcher; de mega tent waar ruimte was voor een plaza met eten en drinken, maar ook overdekt kamperen. Deze wereldprimeur is erg goed aangeslagen bij de kampeerders, aldus Roel Berens.

Daydream zaterdag
Zaterdag was het feestje compleet en zorgden duizenden mensen dat de 13 areas vanaf het begin van de dag gevuld waren en dat het tot in elke hoek van festivalterrein feest was. FeestDJRuud zorgde dat heel België voorzien is van confetti. Brennan Heart zette de Baddream helemaal op z’n kop en in de Reboot klonken heerlijke Techno beats. De mannen van W&W lieten ook zien wat ze waard waren op de mainstage. In de kleinere areas zoals de Weekend Magnifiek Bungalow Rave en de Desperados Stage, was er tijd voor veel komische interactie met het publiek. Vermaak voor iedereen dus.

Houd Daydreams Facebook en Twitter de gaten voor de foto’s van zowel vrijdag als zaterdag. De Aftermovie zal ook via de sociale media kanalen gepubliceerd worden.

Deel: