Het Amerikaanse rockicoon Richie Sambora staat op dinsdag 17 juni in 013 voor een exclusieve Nederlandse show! Met een meer dan 30 jaar durende carrière achter zich staat de zanger en gitarist bekend om zijn rauwe vocalen, gitaar riffs op wereldniveau en uitstekende nummers. De show in 013 is de enige kans Sambora te zien spelen in Nederland, waarbij zijn solowerk uitgebreid aan bod komt naast een aantal bijzondere verrassingen op de setlist.

Als gewaardeerd soloartiest en medeoprichter van platina- en Grammy winnende rockband Bon Jovi verkocht Richie wereldwijd 130 miljoen albums en schreef mee aan vele top 40 hits waaronder ‘Livin’ On A Prayer’, ‘You Give Love A Bad Name’ en ‘Wanted Dead Or Alive’. In 2009 werd hij ingewijd in de “Songwriters Hall of Fame”.

Op zijn drie soloalbums, ‘Stranger In This Town’ (1991), ‘Undiscovered Soul’ (1998) en ‘Aftermath of the Lowdown’ (2012), laat hij zich van zijn meer persoonlijke en intieme kant laten zien. Maar een show van Richie Sambora staat altijd garant voor een avond onvervalste rock ’n roll! Niemand minder dan de Australische gitaar-godin Orianthi, bekend als lead gitarist van onder meer Alice Cooper en Michael Jackson, zal hem die avond op het podium vergezellen.

Deel: