affiche VestrockMet de bevestiging van Limp Bizkit, The Opposites, Intergalactic Lovers, Herman Brusselmans, Ronnie Flex, Jennah Bell, Doctor Millar, de speciaal voor de lustrumeditie opgerichte Vestrock All Stars Band, Prof Jan Tytgat, Trembel, Regain, Clock Kid Fatal Inc en de Zeeuwse Pop aan Zee bands DYL’N, The Shore Cries Attic, Going Dutch is de line-up van Vestrock 2014 compleet. De organisatie is bijzonder trots op het programma van de Vestrock lustrumeditie die tijdens het Pinksterweekend van 2014 gaat plaatsvinden. In 5 jaar is Vestrock er in geslaagd om op een prachtige locatie, het Eiland in de vestingwerken van de middeleeuwse vestingstad Hulst, op een steenworp afstand van Breda, Rotterdam en Antwerpen, uit te groeien tot een unieke en bijzonder festival met een landelijke ambitie en uitstraling naar zowel Nederland als België. Bovendien is er dit jaar de mogelijkheid om te overnachten op de Vestrock camping, die gelegen is op kruipafstand van het festivalterrein.

Het gehele programma voor 2014 omvat ruim 70 acts die een bijzondere diversiteit aan muzikale genres op vier verschillende podia bieden. Vestrock vindt plaats op zaterdag 7 juni en zondag 8 juni en wordt vooraf gegaan door Vestrock Junior op 6 juni. Kaarten zijn te koop via www.vestrock.nl.

VESTROCK PROGRAMMA 2014
Vestrock verwelkomt grote internationale topacts zoals White Lies (UK) en Limp Bizkit (USA), maar ook Nederlandse en Belgische muziekhelden als The Opposites, Blaudzun, Daan, Intergalactic Lovers, Peter Pan Speedrock, De Staat, Di-Rect en De Kraaien. Daarnaast is er ruimte voor opkomende talenten als Lonely The Brave (UK), Reptile Youth (DK), Taymir, Marble Sounds en Thomas Azier.

VESTROCK UNIVERSITY 2014
In de Vestrock University kun je op zaterdag en zondag je kennis bijspijkeren bij lezingen van professoren Vincent Ice, Johan Braeckman, de Fusion Road Show en Jan Tytgat, maar daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning met Kamagurka, Herman Brusselmans en Bart Chabot. In de avonduren is de university het decor voor gerenommeerde en opkomende hiphop en dance acts, met sets van onder meer Raving George, Digitzz, Kid Noize, Ronnie Flex, DJ Sandstorm, Bodyspasm en Syndaesia en de hardstyle en tek van Mark With A K, Regain, Clock Kid en Fatal Inc.

CLUB ACOUSTIC
In Club Acoustic, de intieme nachtclub van Vestrock, kun je (met headphone) luisteren naar onder andere Bent van Looy (Das Pop), Jennah Bell (USA), I Will I Swear, Lili Grace, Doctor Millar en Eveline Vroonland en Wolf in Loveland Daarnaast staan op dit podium ook de Zeeuwse Pop aan Zee bands DYL’N, Going Dutch en The Shore Cries Attic.

VESTROCK JUNIOR 2014
Op vrijdag 6 juni vindt Vvestrock Junior plaats, een festivalprogramma met muziek, educatie en attracties, voor kinderen van 4 tot 16, en hun ouders, verzorgers en opa’s en oma’s. Op het programma, dat van 14:00 tot 21:00 duurt, staat onder andere Jan Smit, Yellow Claw, Hans Klok, Ail-B, Bob de Bouwer & Wendy, een Masterclass Street Dance, een acrobatische show door Full Stop Acrobatics, Alessandro en Sarah & Julia. Bovendien zijn er die dag Muziekworkshops in samenwerking met de Herman Brood Academie.

CAMPING:
Voor de eerste keer biedt Vestrock een camping nabij het festivalterrein, waarvoor vanaf nu aparte tickets kunnen worden gekocht.
KAARTVERKOOP:
Kaartverkoop via http://www.vestrock.nl/, http://www.vestrock.be/ en diverse voorverkoopadressen in Zeeuws Vlaanderen. Vestrock is, net als in eerdere jaren, intiem en kleinschalig zijn, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Alle vier eerdere edities van Vestrock en Vestrock Junior waren volledig uitverkocht. De prijs in de voorverkoop bedraagt voor Vestrock Junior € 17,50 (de toegangsprijs aan de kassa bedraagt € 25, beschikbaarheid onder voorbehoud) en voor Vestrock € 30,00 per dag (aan de kassa € 40, beschikbaarheid onder voorbehoud). Combitickets zijn verkrijgbaar voor zaterdag en zondag voor € 50,00 (aan de kassa € 65, beschikbaarheid onder voorbehoud).

Deel: