Op 4 april komt er een nieuw album van Di-rect uit. Het zevende studioalbum van de Haagse band krijgt de naam Daydreams in a Blackout mee. Het album bevat 10 nummers, waaronder de titeltrack “Daydreams in a blackout” en de eerste single “Invincible”

hoestext3Klinkt dit album als Di-rect? Ja, al is het wel anders dan de voorgaande albums die met Marcel gemaakt zijn. Het klinkt nog volwassener dan de voorgaande albums en tevens komen de toetsen regelmatig duidelijk naar voren, iets dat net even het juiste tintje aan het nummer geeft en het afmaakt. Dat wil niet zeggen dat de nummers die zonder toetsen gemaakt zijn per definitie slecht zijn, maar juist deze toevoeging, maakt het wel echt af.

De rustigere nummers die op het album staan, passen er ook echt perfect tussen. Soms is het ook wel een verrassing, dan begint er een nummer best rustig, maar in de loop van het nummer wordt het steeds wat steviger, zoals we dat van Di-rect kennen. Muzikaal gezien is dit weer een prachtig staaltje werk van de heren en de zang van Marcel maakt het geheel tot een prachtig album

Deel: