Girls on Top is een nieuwe meidengroep van eigen bodem. Het bekende Nederlandse producersduo Jochem Fluitsma en Eric van Tijn tekent voor de nieuwe single ‘The Real Thing’, die vorige week in Amsterdam werd gelanceerd. De Girls barsten van de energie en ze staan klaar om met ‘The Real Thing’ de hitparades te bestormen.

Eric van Tijn: “Het is de bedoeling dat ze hun eigen repertoire krijgen. Eerst deze single, dan een volgende en uiteindelijk een album.” Doc (Justine), Sir (Anouk), Chief (Deborah), Judge (Aïsha) en Boss (Joëlle) zijn samen Girls on Top. In strak gesneden uniform zingen en dansen de Girls op hoog niveau en staan ze hun mannetje op elk podium. Ze maken popmuziek met een theatraal tintje en hun imago is een kruising tussen de Village People en Spice Girls.

De release party van ‘The Real Thing’ is deze week niet onopgemerkt gebleven. Diverse landelijke media besteedden aandacht aan de Girls, waaronder RTL Boulevard, Show Laat op SBS6 en Maxazine natuurlijk. Bekijk hieronder de videoclip van de single ‘The Real Thing’.

Deel: