Nummer één DJ Hardwell heeft afgelopen weer een YouTube-award ontvangen voor het feit dat zijn eigen YouTube-kanaal de magische grens van 1 miljoen subscribers voorbij is gegaan. Hij is daarmee de eerste Nederlandse artiest die deze award aangeboden krijgt. De prijs werd aan hem overhandigd door Raymond van Vliet, directeur van Cloud 9 Music, die tevens het label van Hardwell ‘Revealed Recordings’ vertegenwoordigt. Momenteel is het kanaal hard op weg naar de 1,5 miljoen subscribers; daarmee is HardwellTube het meest populaire YouTube-kanaal van een Nederlandse artiest.  

Hardwell (Robbert van de Corput) over YouTube: “Acht jaar geleden heb ik mijn YouTube kanaal opgericht, nooit wetende dat ik nu meer dan een miljoen subscribers zou halen en via YouTube de hele wereld kan bereiken met mijn muziek, dit is echt te gek!”  Hardwell startte zijn eigen YouTube-kanaal in december 2006. Zijn fans kunnen op het social media-kanaal terecht voor de nieuwste videoclips, podcasts van Hardwell on Air, live optredens en Q & A’s met de DJ. Binnen korte tijd groeide het kanaal uit tot één van de meest populaire Nederlandse YouTube-kanalen van dit moment.

De getalenteerde DJ en producer is in korte tijd één van de meest onderscheidende artiesten van de wereld geworden. Afgelopen jaar kwam de ultieme bekroning op jarenlang keihard werken; in oktober 2013 werd Hardwell tijdens Amsterdam Dance Event uitgeroepen tot de #1 DJ van de wereld door het gerenommeerde Engelse blad DJ Mag. De afgelopen maanden toerde Hardwell de hele wereld over met zijn eigen concert ‘I AM HARDWELL’. Hardwell is bovendien genomineerd voor maar liefst zes keer International Dance Music Awards in de categorieën : “Best Global DJ”, “Best Producer” en “Best Progressive House/Electro DJ”, evenals “Best Podcast of Radio Mixshow DJ” voor zijn podcast en radio-show Hardwell on Air. Bovendien is zijn hitsingle “Apollo” Featuring Amba Shepherd genomineerd voor “Best Electro/Progressive Track” en “Best Featured Vocalist Performance. De awards worden op donderdagvond 27 maart bekend gemaakt in Miami als onderdeel van de Winter Music Conference.

Deel: