We voelen de CAS-koorts langzaamaan weer opkomen. Nog 127 dagen en dan is het zover! Gisteren zijn er 11 nieuwe namen aankondigen voor de negende editie van Concert at SEA! Caro Emerald, The Opposites en De Dijk zijn toegevoegd aan de line-up. Ook Alain Clark, DI-RECT, Niels Geusebroek, Jett Rebel, 3JS, The Dirty Daddies, Sunday Sun en FeestDJRuud spelen op 27 en 28 juni tijdens Concert at SEA 2014.

Eerder werd al bekend dat Passenger, Nielson en Chef’Special zullen optreden, en natuurlijk BLØF. Behalve het feit dat het festival voor het eerst in de historie twee volle dagen duurt, is er nog meer mooi nieuws. De komende editie is er extra aandacht voor het unieke karakter van het festival op het eiland Schouwen-Duiveland. Een groot stuk strand wordt bij het festivalterrein betrokken waarop ruimte is voor dj’s, singer-songwriters en intieme optredens zoals van Sunday Sun.

Tickets
Weekendkaarten voor Concert at SEA 2014 zijn al verkrijgbaar en kun je voordelig aanschaffen in combinatie met een overnachtingsarrangement. Wacht hiermee niet te lang; meerdere bungalowparken en campings zijn inmiddels al uitverkocht.

Op vrijdag 28 februari om 10:00 uur gaan de dagkaarten in de verkoop. Dagtickets voor de vrijdag en zaterdag kosten EUR 40,- en zullen verkrijgbaar zijn via concertatsea.nl, Primera winkels, telefonisch via 0900-9000500 en diverse VVV kantoren in Zeeland.

Deel: