Gisteravond, 7 februari, startte Ilse DeLange de reprise van haar ‘After The Hurricane – Greatest Hits & More’ tour in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. Ook voor vanavond is er geen kaartje meer te krijgen voor haar optreden in de hoofdstedelijke theatertempel. Vervolgens zal Ilse te zien zijn in alle grote theaters en clubs van Nederland. De tour eindigt op vrijdag 25 april in de Vereeniging in Nijmegen.

Tijdens deze tour zal Ilse DeLange haar grootste hits spelen, aangevuld met nieuw repertoire. Ilse: “Ik verheug me enorm op het spelen in al die mooie zalen. De sfeer in het theater is altijd bijzonder; de verstilling, het breekbare, maar daarnaast ook zeker de vrolijkheid en mijn band in volle glorie laten musiceren. Starten in Carré is natuurlijk geweldig!”

Ilse DeLange heeft een uiterst succesvol jaar achter de rug. Het vorig jaar verschenen, met platina bekroonde, album ‘After The Hurricane – Greatest Hits & More’ is niet meer weg te denken uit de charts. Het album staat sinds de release onafgebroken in de album Top 10. De single ‘Blue Bittersweet’ heeft deze week de Gouden single status bereikt. Ook 2014 is voor Ilse goed begonnen. De nieuwe single ‘When It’s You’ is volop op de radio te horen, en ze zit momenteel druk in de voorbereidingen voor het Eurovisie Songfestival, waar ze met Waylon als The Common Linnets Nederland zal vertegenwoordigen. Met JB Meijers produceert Ilse het country/Americana album van The Common Linnets dat later dit jaar verschijnt.

Deel: