Op zaterdag 5 april 2014 keert ST8MENT voor de tweede keer dit jaar terug met een vernieuwde ST8MENT presents Music is Melody editie! Zoals iedere editie staat ook 5 april de Effenaar in EIndhoven in het teken van een bepaald thema, label of specifieke sound. Met meester van de melodie; Noisecontrollers en onder andere aankomende sterren Atmozfears en Audiotricz in de gelederen moet dat geen enkel probleem zijn. Daarnaast presenteert ST8MENT de volledige agenda voor 2014 met een dikke “outdoor” editie op de planning!

Line up Music is Melody!
Net als voorgaande edities heeft ST8MENT weer een frisse mix gevonden tussen aanstormende talenten en gevestigde namen. Noisecontrollers, het voorheen bekende duo wat verder gaat als een enkel persoon, komt op 5 april voor de eerste keer naar ST8MENT en staat als herboren te popelen om de Effenaar over te nemen.

Atmozfears en Audiotricz kunnen bijna in één adem worden genoemd als de grootste talenten van melodieuze hardstyle en velen zien 2014 als hun definitieve jaar van doorbreken. De line up wordt compleet gemaakt met Sound Rush, Jones en de inmiddels gebruikelijke host van de avond MC Dash.

Agenda 2014
Met een uitverkochte en fantastische ST8MENT Presents Coone: Global Dedication Album Tour vers in het geheugen maakt ST8MENT zich op voor een knallend 2014. Zo staan er dit jaar nog twee clubavonden in de Eindhovense Effenaar gepland en kan ST8MENT verklappen dat het op 27 september 2014 uitpakt met een dikke vette outdoor editie bij Aquabest in Best!

Hierbij de volledige 2014 agenda;
– 05.04.14: ST8MENT, Effenaar, Eindhoven
– 27.09.14: ST8MENT Outdoor, Aquabest, Best
– 06.12.14: ST8MENT, Effenaar, Eindhoven

Deel: