Documentaire uit 2010 van Greg Olliver en Wes Orshoski over Ian “Lemmy” Kilmister, basgitarist en leadzanger van de Britse heavy metal band Motörhead. Met archiefbeelden en nieuwe opnames met Lemmy bij hem thuis, in opnamestudio’s en zijn ‘stamcafé’, The Rainbow Bar and Grill in Hollywood. Verder ook interviews met vrienden, collega’s en bewonderaars, onder wie Slash en Duff McKagan van Guns N’ Roses en Velvet Revolver, Ozzy Osbourne, James Hetfield, Robert Trujillo, Kirk Hammett van Metallica, David Ellefson van Megadeth, Scott Ian van Anthrax, Billy Bob Thornton en Dave Grohl van de Foo Fighters. En vooral ook veel muziek.

Headliners – Ian “Lemmy” Kilmister, 21:50 – 23:45 uur, Canvas

Documentaire over de New Yorkse band met als leadzangeres Debbie Harry: Blondie, de band die stijlen zoals punk en pop, reggea en rap met elkaar mixten, wereldberoemd werden maar nooit een nummer 1 hit scoorden.

Blondie: One Way or Another, 00:50 – 02:05 uur, BBC 4

Documentaire over de Los Angeles studio Sound City die 40 jaar lang een bakermat is geweest voor vele grote artiesten zoals Nirvana, Fleetwood Mack, Neil Young en vele anderen.

Sound City, 02:05 – 03:55 uur, BBC 4

Deel: