In het kader van de introductie van de nieuwe single ‘Man in de Spiegel’hebben de 3Js een leuke actie georganiseerd. Ben jij of ken jij iemand die samen met de 3Js, hun nieuwe single ‘Man in de spiegel’ goed zou kunnen neerzetten als Bart Herman verhinderd is?? Dan willen ze dat graag van je zien. Je mag het lied komen zingen tijdens 1 van de soundchecks van hun theatertour ‘Dichter bij de horizon’. Niet alleen mannen maar ook dames zijn welkom. Degene die het van alle deelnemers het beste heeft gedaan tijdens de soundchecks mag het lied nog een keer voor een groot publiek komen zingen tijdens hun show in Caprera Bloemendaal op 27 juni.

Speel het af via je computer en neem het weer op met de camera van je telefoon terwijl je de partij van Bart Herman zingt. Zorg dat je het filmpje opneemt binnen de 3Js-facebook app op jouw telefoon. Doe dit via statusupdate en druk dan op het cameralogo. Plaats dit filmpje op jouw tijdlijn en tag de 3Js, of plaats het op hun tijdlijn. Zij beoordelen de filmpjes en maken per theater een winnaar bekend. De winnaar nodigen ze uit natuurlijk. De filmpjes hoeven niet langer te zijn dan maximaal 60 seconden. Korter mag ook.

Download de orkestband via de deze link.

De steden die de 3Js zullen aandoen zijn: Tiel, Breda, Leiden, Bussum, Hoorn, Heerlen, Apeldoorn, Den Helder, Enschede, Deventer, Zaandam, Spijkenisse, Bergen op Zoom, Eindhoven, Zoetermeer, IJmuiden, Arnhem, Kampen, Nijmegen, Amsterdam, Heerhugowaard, Middelburg, Alphen ad Rijn, Zwolle, Groningen, Rotterdam.

Deel: