Zaterdag 25 januari was niemand minder dan DJ Coone naar St8ment in de Eindhovense Effenaar gekomen voor zijn Global Dedication album tour. Coone, één van de bekenste en betere hardstyle dj’s van het moment, kwam een mooi showtje weggeven samen met zijn Dirty Workz-maten Da Tweekaz, Hard Driver, Outlander en Phuture Noize. St8ment was zoals verwacht helemaal uitverkocht en de sfeer was top. Iedereen had het voor zover wij konden zien goed naar zijn of haar zin. Logisch ook.

Zelf waren we rond 23 uur binnen, het moment dat Da Tweekaz, uit Noorwegen, net aan het draaien waren. Da Tweekaz, bestaande uit Kenth Kvien en Marcus Nordli, zijn goed aan de weg aan het timmeren. Het duo staat dit jaar voor het eerst in de top 100 dj lijst van DJMag, dus daar gaan we nog veel van horen.

De topper van de avond was natuurlijk DJ Coone. Wat is die vent goed! Het maakt niet uit waar je hem laat draaien, grote arena’s of kleinere zalen, het maakt hem niet uit; overal maakt hij er een feestje van. Zo ook zaterdagavond, waar hij natuurlijk met een lekker setje zorgde voor een mooie ervaring voor iedereen.

Na DJ Coone kwamen ook Hard Driver en Phuture Noize. Ook zij hadden ook lekker setje in elkaar gezet. Al met al was het een geslaagde editie van St8ment, we hadden ook niets anders verwacht; iedereen heeft zich goed kunnen vermaken op St8ment bij de Coone Global Dedication Album Tour. Op naar een volgende editie!

Deel: