Johannes Rypma bandJohannes Rypma is op zoek naar een naam voor zijn nieuwe band. Johannes en de andere bandleden kwamen elkaar de afgelopen jaren regelmatig tegen tijdens optredens. Het klikte zo goed tussen de muzikanten, dat ze besloten als vierkoppige band verder te gaan. Hoewel Johannes sinds zijn deelname aan ‘The Voice of Holland’ vooral solo op het podium stond, treedt de Fries het liefst op met zijn eigen live-band. De vier muzikanten zijn de afgelopen maanden al volop bezig geweest met repeteren en zijn klaar om het podium te bestormen. Het enige dat dit nog in de weg staat, is een passende naam voor de jonge rockband. Johannes vindt het leuk om zijn fans hierbij te betrekken en roept iedereen op om mee te denken.

Johannes Rypma: wij zijn een vette jonge rockband, dus de naam moet goed bij ons passen. Ik denk aan een krachtige naam, die past bij een rockband. Het mag best een beetje alternatief zijn. Fans kunnen hun suggesties insturen per mail naar bandjohannes@artistandcompany.nl of via social media (Twitter: @johannesrypma / Facebook: www.facebook.com/JohannesRypmaOfficial ).

Diegene die de winnende bandnaam instuurt, krijg niet alleen VIP-kaarten voor het eerste concert van de band, maar mag de jongens na afloop ook ontmoeten. Vorige week ging de nieuwste single ‘Ik wol Dy’ van Johannes Rypma & Mirjam Timmer in release. Dit nummer is gebruikt in de Friese drama serie ‘De Keet’ op Omroep Friesland. ‘De Keet’ gaat over een groep vrienden, waarvan gangmaker Diede verongelukt en verlamd raakt. De Friese tekst voor ‘Ik Wol Dy’ is geschreven door Mirjam Timmer. De muziek van ‘Ik Wol Dy’ is van de hand van Gordon Groothedde en Trevor Guthrie, die in 2013 de megahit ‘This Is What It Feels Like’ scoorde met Armin van Buuren.

Deel: