Het debuut van Kaleidoscope in Central Studios, zaterdag 15 maart, gaat niet onopgemerkt voorbij. Tickets voor het feest vliegen momenteel de deur uit, fase 1 van de ticket verkoop is nu al volledig uitverkocht – en fase 2 is ook al bijna uitverkocht. Kortom, wie deze nacht met optredens van ondermeer David August, Einmusik, Detroit Swindle, Joris Delacroix en Sluwe Vos niet wilt missen, wees er snel bij!

Een rijk kleurenpalet aan namen voor de 1e editie van Kaleidoscope. Eén van de grootste helden van de hedendaagse deephouse komt naar Nederland, niemand minder dan David August (Diynamic), terwijl ook househelden als Joris Delacroix, Einmusik, Prunk en Rachelle Grooten in Studio 1 zullen aantreden.

Er staat 15 maart echter meer te wachten in Utrecht. Ook Studio 2 presenteert een kleurrijke dimensie, in dit geval gevuld met warme housetunes. Zo zijn de mannen van Detroit Swindle van de partij die 27 januari hun nieuwe EP “Huh, What?” uitbrengen op Dirt Crew Recordings. Luister hier de promo minimix die het duo ervan heeft gemaakt -meteen een goeie indicatie van de kleurenpracht die je op Kaleidoscope krijgt voorgeschoteld!

De boys worden in Studio 2 trouwens vergezeld door een indrukwekkend rijtje artiesten bestaande uit Sluwe Vos, Homework, SHMLSS, Wouter S en Buurman & Buurman. Je kunt in slechter gezelschap verkeren…

Tickets
Zoals gezegd vliegen de kaarten momenteel de deur uit. Fase 1 van de ticket verkoop, waarin kaarten á 17,50 werden verkocht, is reeds uitverkocht. Fase 2 is ook al bijna uitverkocht; tickets kun je nu nog bemachtigen voor slechts 22,50 per stuk. Deze zijn verkrijgbaar op de website www.kaleidoscope.cc en via de Facebook pagina. Tijdens de laatste fase zullen tickets voor 27,50 worden verkocht, maar wees dus snel, het gaat hard!

Trailer
Check hier alvast de spectaculaire trailer oftewel een mooi Kaleidoscopisch voorproefje!

Kaleidoscope
Zaterdag 15 maart 2014
Openingstijden : 19.00-07.00u
Locatie: Central Studios, Gietijzerstraat 3/5 Utrecht
Line-up: David August, Detroit Swindle, Einmusik, Joris Delacroix, Homework, Sluwe Vos, Prunk, SHMLSS, Rachelle Grooten, Wouter S, Buurman & Buurman

Deel: