Rolling Stones gitarist Keith Richards heeft onthuld dat ze concerten gaan geven in Londen en New York. Geruime tijd gingen de geruchten in de rondte dat de legendarische rockers dit jaar nog op zouden gaan treden vanwege hun 50-jarig jubileum. Frontman Mick Jagger liet tijdens een interview weten dat dit najaar er concerten op de planning stonden. Ondanks speculaties, sloegen ze het aanbod af om op te  treden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen en ontkenden dat ze in november twee shows zouden gaan geven in de Londense O2 Arena.

Vervolgens liet Richards weten dat de Stones een aantal concerten gaan geven in de Verenigde Staten alsmede het Verenigd Koninkrijk. De data wanneer deze concerten gepland staan gaf hij niet prijs. Hij vertelde: “We gaan, denk ik, wat shows geven in Londen en in New York, maar op dit moment kan ik daar niets meer over zeggen. ik heb zwijgplicht”. Vervolgens zei hij dat de repetities steeds beter gaan. “Iedereen vertrouwd op zijn instincten, vooral sinds we regelmatiger samenwerken. Alle stukjes vallen op hun plaats”.

De Rolling Stones brengen in november een nieuwe Greatest Hits compilatie uit met de titel ‘GRRR!’. De release van de collectie, welke samenvalt met de band’s 50-jarig jubileum, bevat twee nieuwe nummers, te weten ‘Gloom And Doom’ en ‘One Last Shot’, welke vorige maand in Parijs zijn opgenomen. Het is de eerste keer sinds de release van hun uit 2005 daterende album ‘A Bigger Bang’ dat er nieuw werk van de mannen uitkomt.

Deel: