Een jaartje voor zijn 25e verjaardag gooit Dour Festival alle middelen in de strijd om er opnieuw een mythische editie van te maken. Met namen als Franz Ferdinand, Bon Iver, Ministry en The Flaming Lips op de affiche, mag geen enkele liefhebber van het betere rockwerk ontbreken. En dan hebben we nog niet over de schitterende namen op de elektro, hiphop, reggae en metal affiche. Ook daar schitteren grote namen naast spannende ontdekkingen. Met meer dan 128.000 verkochte tickets scoort Dour Festival hoger dan het gemiddelde van de voorbije jaren. Over een paar dagen opent het festival de deuren en nu al staat vast dat 2012 een schitterende editie gaat worden in de rijke geschiedenis van het festival.

Ondanks de inmiddels meer dan 128.000 verkochte tickets, is er nog plek. Combitickets voor de 4 dagen kosten slechts € 100 (+ € 17 camping). Voor een dagticket betaal je € 50 (+ € 10 camping). Vanaf woensdagnamiddag kun je ook tickets kopen aan de festivalingang. Die kosten dan € 110 (€ 20 camping) voor een combiticket. Een dagticket kost aan € 60 (+ € 10 camping) aan de kassa. En daar kunnen de grote festivals in Nederland nog wat van leren!

Een weerman houdt een oogje in het zeil voor Dour Festival. Voor het festival worden er wolkenvelden met opklaringen voorspeld, en weinig tot geen neerslag. Hoe dan ook, sinds 2007 werken ze met een weerman die de weersvoorspelling voor Dour Festival in de gaten houdt. Zo kunnen het hele team, de hulpdiensten en de politie zo snel mogelijk inspelen op veranderende weersomstandigheden.

Voor het complete programma klik: http://www.dourfestival.be/nl/lineup
Meer info over tickets: http://www.dourfestival.be/nl/tickets

Deel: