Het programma is volledig. Yasmin, Popa Chubby, The Juke Joints, Vanderbuyst, Harry & De Gebroeëke Zwiêgelkes en The 101’s maken de line-up van Bospop 2011 compleet. Het belooft een fantastische editie te worden, want ook Roxette, Anouk, Ringo Starr And His All Star band, Joe Cocker, Journey, Texas, Foreigner, Brian Setzer’s Rockabilly Riot, Roger Hodgson & Band, Dream Theater, Thin Lizzy, Triggerfinger, Walter Trout en vele anderen staan op 8, 9 en 10 juli in Weert op de podia.

Bospop vindt in 2011 voor de tweede keer plaats op Evenemententerrein Weert Noord, op steenworp afstand van het oude terrein. Nieuw is dat Bospop dit jaar voor het eerst drie volledige festivaldagen in beslag neemt. Het muzikale programma speelt zich af op twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Op Bospop is verder een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt te vinden. Op de camping wordt dit jaar de uit Finland afkomstige Höyry Sauna geplaatst, voor de ultieme en benodigde ontspanning. Onder muzikale begeleiding van enkele DJ’s komt men hier geheel tot rust.

Deel:

Comments are closed.