Lady Gaga en Ke$ha zijn al helemaal ingeburgerd in het leven van Sex Drugs en Rock ’n Roll. De zangeressen hebben de ongewone gebruiken die in het ruige muziekwereldje gelden al helemaal overgenomen.

Zo bekende Lady Gaga dat ze haar nummers niet kan schrijven zonder een flinke joint te roken, en gaf ze toe al sinds haar 17e aan de coke te zitten: “Door drugs te gebruiken, heb ik ontdekt welk soort kunst ik wilde maken en raakte ik geïnspireerd. Sommige mensen vinden hun inspiratie in hun donkerste momenten, en ik ben zo iemand. Wat me onderscheidt van de rest, is dat ik altijd muziek maak wanneer ik drugs neem. Ik heb nooit zonder reden drugs genomen”

Ook Ke$ha heeft een aparte gewoonte. “Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack”, zingt de zangeres in haar hit ‘Tik Tok’. Het blijkt autobiografisch, want zo stelt ze: “Jack Daniels werkt om de bacteriën weg te houden. Bovendien ruikt het veel beter dan een ochtendadem. Laat ik het zo stellen: als ik ’s morgens wakker word in bad en je hebt de keuze tussen Jack Daniels of te kussen met een kerel die een ochtendadem heeft, raad ik aan voor het eerste te kiezen.”

Deel: