Volkszanger John de Bever presenteerde gisteren in de Collse Hoeve in Nuenen zijn nieuwe cd ‘Ik heb maling aan wat mensen zeggen’. Al bij binnenkomst was de zaal gezellig druk, en de sfeer was zoals gebruikelijk bij concerten van De Bever opperbest. Het duurde tot ongeveer half tien, net na het eten, dat de ex-zaalvoetballer met zijn repertoire begon; Natuurlijk met nummers van zijn nieuwste cd.

De Bever maakte na een half uur plaats om collega-zanger Johan Heuser op het podium te laten, waarna de twee tezamen in duet traden. Presentator van de avond, Cor Bloks, veilde hierna een oude LP van John de Bever, waarop grif geboden werd door de fans. Oud-Pussycat-zangeres Toni Willé betrad het podium en reikte officieel het eerste exemplaar van De Bever’s nieuwe cd uit, om vervolgens enkele nummers uit haar Pussycat-tijd ten gehore te brengen.

Ook Henk Damen was aanwezig op de cd-release-party van John de Bever, en bracht zoals verwacht zijn single ‘Laat mij alleen’ ten gehore. Fantastisch, maar de avond werd vervolmaakt door John zelf, die het publiek vermaakte met wederom enkele nummers van zijn nieuwe cd, aangevuld met wat ouder werk.


Foto’s (c) 2010 Freddie de Roeck

Was jij er ook bij? Vertel hier jouw verhaal!

Deel: